Jump to content

stallion81

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stallion81

  1. I have been waiting for 2 years now listening to the "specialists of nothing" to give opinions about pricing, adoption and so on, and here we are now...... Been at 0.30 cents and still having the same "specialists" saying the same things while proven the opposite.
  2. XRP 90% NEM 5% DGB 2% XMY 1.5% HNC 1.5%
  3. Guys I don't see this as a correction. This brought a disaster on the market.
  4. Καλησπέρα φίλε! Είμαι στα 2. Το kraken κανει περίπου μια εβδομάδα..... περίεργο πολύ ότι παιρνει τόσο. Για το Bitstamp εκανα πριν 2 εβδομάδες και με ενεκριναν σε 5 ημερες
  5. Με το Litebit θα αγανακτήσεις, ασε που δε μπορεις να πουλήσεις νομίσματα!!!!
  6. Καλημέρα! Το BitStamp και το Kraken είναι και τα 2 εξαιρετικά σοβαρά sites. Έρχεται ένα εξαιρετικό site σε λιγο καιρό για να κανεις αγορές και μάλιστα δίνει και δώρο 500 δολλαρια για να καλύψει τα transaction fees σου. Δες εδώ upcoin.com/?ID=fd2f7e56
  7. Καλημέρα και σε εσένα. Μπορείς να αγοράσεις από το BitStamp με πιστωτική και παίρνει 5 ημερες για να σου εγκρίνουν τα χαρτιά σου. Το kraken βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω λόγω maintenance βλέπε εδώ https://status.kraken.com/incidents/nswthr1lyx72 Από το coinmarketcap δεν εχω αγοράσει ποτέ.
  8. Καλημέρα σας, ασχολούμαι αρκετό καιρό με τα κρυπτονομίσματα, το Ripple έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, σύντομα θα δούμε κι άλλη άνοδο. Μην ξεχνάμε ότι τα σκαμπανευάσματα είναι μέσα στο παιχνίδι και το Ripple πολεμάται πολύ γιατί είναι centralized!
×
×
  • Create New...